Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2015 - Ολοκληρώνεται η ελληνορωμαϊκή και ξεκίνα η ελευθέρα

Ο Νίκος Βάρκας κατά την διάρκεια του αγώνα.Ο Νίκος Βάρκας κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου με την διεξαγωγή των 85 κιλών και ξεκινά η ελευθέρα γυναικών με τις κατηγορίες των 48, 53 και 69 κιλών.

Από ελληνικής πλευράς ολοκληρώνεται η συμμετοχή της ελληνορωμαϊκής στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χρονιάς με τον Δημήτρη Τσεκερίδη στα 85 κιλά, ενώ στα 53 κιλά ελευθέρας γυναικών στη μάχη ρίχνεται μετά από την περιπέτεια με την υγεία της η Μαρία Πρεβολαράκη.

Ο Τσεκερίδης αντιμετωπίζει στον προκριματικό γύρο (αναμέτρηση υπ’ αριθμό 343) στη Β παλαίστρα τον Ιάπωνα Taichi OKA, ενώ αντιστοίχως η Πρεβολαράκηαντιμετωπίζει στο δεύτερο γύρο (καθώς στον πρώτο γύρο είναι bue), την Μολδαβή Natalia BUDU (αριθμός αναμέτρησης 435, παλαίστρα Δ).

Στη χθεσινή δεύτερη ημέρα των αγώνων αγωνίστηκε από ελληνικής πλευράς ο Νίκος Βάρκας στα 80 κιλά ο οποίος αντιμετώπισε ανεπιτυχώς τον ΓεωργιανόLasha GOBADZE (αριθμός αναμέτρησης 266), η μετέπειτα πορεία του Γεωργιανού δεν επέτρεψε στον αθλητή να κάνει κάτι καλύτερο στην διαδικασία των ρεπεσάζ, καταλαμβάνοντας τελικά την 27ος θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου