Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ

Όσοι από σας φίλοι αναγνώστες γνωρίζετε ότι αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο,μπάσκετ,αλλά και στίβος,βόλλεϋ,πόλο,χάντμπολ,άρση βαρών,πάλη...κ.λ.π,ένα να ξέρετε:ότι δεν απευθυνόμαστε μόνο σε σας.Απευθυνόμαστε κυρίως σ¨αυτούς που δεν γνωρίζουν.Ειδικά για τη πάλη.
Όσοι από σας φίλοι αναγνώστες γνωρίζετε πάλη-διεκδικήσεις,πάλη-αγώνας,πάλη-επιβίωση,πάλη-ζωή και αγνοείτε ότι Πάλη είναι η ελληνορωμαϊκή ή ελευθέρα,τότε ναι...σε σας απευθυνόμαστε!
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η πάλη στον Βύρωνα εκπροσωπείται από την ΔΌΞΑ την ΔΌΞΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.Ένα σωματείο ιστορικό,αντάξιο της λέξης πάλη.Ένα σωματείο με μεγάλες επιτυχίες στο άθλημα αυτό.
Με προπονητή τον Γιάννη Μαυραγάνη που σαν αθλητής έχει στο ενεργητικό του νίκες και μετάλλια σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.Με αθλητές που τιμούν με το ήθος αλλά και με τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο το σωματείο και την περιοχή τους.
Η ΔΌΞΑ ΒΥΡΩΝΑ απευθύνεται σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές και σας ζητάει να ενδιαφερθείτε για αυτήν την προσπάθεια.Να γνωρίσετε το τμήμα πάλης,να στείλετε τα παιδιά σας από 8 ετών και άνω να γυμναστούν και να διαπαιδαγωγηθούν με τον καλύτερο τρόπο στο άθλημα αυτό.Να προσφέρετε κάθε είδους ηθική και υλική συμπαράσταση .
Η λέξη ΠΑΛΗ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ  φίλοι αναγνώστες , ήταν,είναι και θα είναι γνωστή έτσι και αλλιώς.
                                                                                                               
                                                                                                         Αχιλλέας  Μπανάσιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου